Dekanın Mesajı


 

Sevgili Öğrenciler,

Büyük bir emek vererek hazırlandığınız sınav sonucunda Cumhuriyet Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin bir mensubu olmaya hak kazandınız. Sizleri burada görmek hepimize ayrı bir mutluluk vermektedir. Bunun gururunu, başarılı bir eğitimle tamamlayarak hep birlikte yaşamak istiyoruz.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak eğitimde temel hedefimiz bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda eleştirel düşünen, etik  ilkelere bağlı, üstlendiği mesleki görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, problem çözme becerisi gelişmiş, katılımcı ve girişimci öğretmen, antrenör ve spor yöneticisi yetiştirmektir. Sizlerin eğitim, uygulama ve araştırma alanında tanınan ve tercih edilen öncü eğitimciler olmanız okul olarak bizim gurur kaynağımız olacaktır.

Siz öğrencilerimize bu nitelikleri kazandırmak ve bu gururu yaşamak için yeni eğitim-öğretim dönemine güçlü, deneyimli ve özverili akademik kadro ile hazırız  eğitim süreniz boyunca size verilmesi planlanan bilgileri çok iyi öğrenmenizi, kendinizi çok iyi yetiştirmenizi ve mezun olduktan sonra da topluma hizmet verirken vatanın, milletin menfaatlerini kendi menfaatinize tercih etmenizi rica ediyorum.

Yeni umutlarla yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken bu dönemin sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini temenni ederim.

Sevgilerimle

Prof. Dr. İlhan OTAĞ

Dekan

                                                                                                                                                                                     

                                                                                                        

                                                                                                                   

Yukarı