Karabağ Futbol klübü Yöneticileri Fakültemizi ziyaret etti

Haber Tarihi :   15.11.2020

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. maçında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşan Azerbaycan temsilcisi Karabağ Kulübü’nün yöneticileri ve Azerbaycanlı iş insanları, Fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında karşılıklı olarak işbirliği adımları atılması planlandı. Bu doğrultuda Azerbeycan’dan gelecek öğrencilerimize kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu belirten Dekanımız Prof.Dr.Serkan Hazar aynı zamanda  kulübün kamp ve performans testleri kapsamında fakültemizin imkanlarından yararlanabileceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağ Futbol Takımı Üst Yöneticisi (CEO) Emrah Çelikel de İşbirliği anlamında atılacak adımlardan dolayı Dekanımız Prof.Dr.Serkan Hazar’a şükranlarını sundu, hediye takdimi sonrası ziyaret sona erdi.